CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme                                                              El CIC és l’òrgan d’autoregulació de la professió periodística a                                                                                                                                                     Catalunya que vetlla pel compliment del Codi Deontològic 

Jornada “Els periodistes de no callen: noves veus i ètica”, organitzada pel CIC

jornada_CIC2

Horari: de 9 a 14,30 hores

Us convidem a la jornada que organitza el Consell de la Informació de Catalunya el proper dijous 14 de març de 2013 al matí. La jornada “Els Periodistes no callen: noves veus i ètica” vol aportar una visió diferent de les noves formes de fer periodisme i de quins criteris ètics s’apliquen a l’hora de fer la informació.
Lloc: Col.legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya 10 primer pis BCN)

Inscripcions a cic@periodistes.org o al telèfon 93.317.19.20

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *