CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme                                                                         El CIC és l’òrgan d’autoregulació de la professió periodística a                                                                                                                                                                    Catalunya que vetlla pel compliment del Codi Deontològic 

Josep Maria Cadena i Santiago Ramentol, membres d’honor del CIC

El Ple del Consell de la Informació de Catalunya (CIC), en reunió de data 7 d’abril de 2015, va aprovar per unanimitat la designació  de Josep Maria Cadena Catalán i Santiago Ramentol Massana com a membres d’honor del CIC.

D’aquesta manera, el CIC agraeix el servei que han prestat en aquests anys al Consell de la Informació de Catalunya, la seva dedicació i implicació per fer possible el compliment dels principis reconeguts en el Codi Deontològic de la professió periodística catalana.

Josep Maria Cadena va ser secretari general de la Fundació Consell de la Informació de Catalunya en el període 2004-2008 sota la presidència de Josep Pernau i del 2008 al 2012, sota la presidència de Llúcia Oliva.

cadena

Santiago Ramentol va ser secretari general de l’any 2000 al 2001 i després va passar a ser conseller del CIC fins a principis de 2015 en què va sol.licitar la seva renúncia per motius professionals.

santiagoramentol

Amb ells, actualment són quatre els membres d’honor del Consell de la Informació, amb Manuel Parés i Moncho González Cabezas. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *