CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme                                                              El CIC és l’òrgan d’autoregulació de la professió periodística a                                                                                                                                                     Catalunya que vetlla pel compliment del Codi Deontològic 

La sessió ‘La precarietat de l’ofici: Una amenaça per l’exercici ètic’, a Youtube

Ja està disponible al canal de Youtube del Consell de la Informació de Catalunya  la tercera sessió del cicle commemoratiu del 30 aniversari del Codi Deontològic dels periodistes a Catalunya i dels 25 anys del Consell de la Informació.

 

Amb el títol “La precarietat de l’ofici: Una amenaça per l’exercici ètic”, en aquesta sessió, la tercera que organitza el Consell de la Informació de Catalunya amb el Col.legi de periodistes i universitats amb estudis de periodisme, experts en el tema, com Laura Fanals, Ruth Rodríguez i Xavier Ramon juntament amb el director de la revista Alternativas Ecónomicas, Pere Rusiñol, parlen sobre la precarietat laboral en la que molts periodistes han d’exercir actualment la professió, dificultant-los el compromís amb els valors ètics que exigeix el nostre ofici. La taula rodona també compta amb la participació de la periodista i ex alumna de la Facultat, Clàudia Pérez, que explica la seva experiència professional amb la idea de que en conjunt s’aporti la visió sobre la realitat laboral que es viu a moltes redaccions dels mitjans actuals en el transcurs del debat. També, compta amb una fila zero que participa en el debat formada pel Sindicat de Periodistes de Catalunya, Media.cat i la Confederación Sindical de Comisiones Obreras (CCOO).

També podeu consultar les cròniques que van fer el diari Catalunya Plural 

i Diari de Barcelona   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *