CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme                                                              El CIC és l’òrgan d’autoregulació de la professió periodística a                                                                                                                                                     Catalunya que vetlla pel compliment del Codi Deontològic 

Jornada: Periodisme, ètica i canvi tecnològic

23 DE FEBRER DE 2023

El proper divendres, 23 febrer a les 9,30 h del matí, el Consell de la Informació de Catalunya i el Grup de recerca DIGILAB de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull organitzen la jornada “Periodisme, ètica i canvi tecnològic” que analitzarà els canvis produïts en la professió, el paper que juguen els òrgans autoreguladors i els nous reptes i perfils professionals en el periodisme. 

L’acte, que tindrà lloc a la Sala d’Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya acollirà durant el matí dues taules rodones. A la primera d’elles, els presidents dels tres consells de premsa que actualment treballen a Espanya tractaran sobre la confiança en el periodisme des d’una visió ètica . A continuació,  la segona taula estarà centrada en analitzar nous perfils professionals del periodisme que han sorgit amb les recents transformacions socials i tecnològiques des d’una perspectiva ètica  i deontològica.

El Grup de recerca DIGILAB de la Facultat Blanquerna FCRI- Universitat Ramon Llull presentarà durant la jornada dos dels projectes que han desenvolupat: el primer d’ells, finançat per Fundació La Caixa, sobre la confiança dels ciutadans en les notícies; i el segon , finançat per la Comissió Europea, al voltant del projecte Media Councils in the Digital Age

Consulta el programa i inscriu-te a la jornada.

Més informació  a cic@periodistes.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *