CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme                                                                         El CIC és l’òrgan d’autoregulació de la professió periodística a                                                                                                                                                                    Catalunya que vetlla pel compliment del Codi Deontològic 

Xerrada amb estudiants de la escola francesa IDRAC Business School 

Un grup d’estudiants de la escola de negocis francesa IDRAC Business School  va visitar el passat divendres el Col·legi de Periodistes de Catalunya  i va assistir a una sessió informativa sobre el funcionament i la tasca de la institució.

Albert Garrido, secretari general del Consell de la Informació de Catalunya, va participar en la sessió, durant la qual es va desenvolupar un debat interessant sobre el fenomen de les fake news i com es pot combatre la seva proliferació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *