CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme                                                              El CIC és l’òrgan d’autoregulació de la professió periodística a                                                                                                                                                     Catalunya que vetlla pel compliment del Codi Deontològic 

Pots tornar a veure la sessió “Periodisme contra el discurs de l’odi” a Youtube

 

La primera sessió del Cicle “Els reptes ètics del periodisme” es va celebrar el passat dijous 22 de setembre a la sala d’actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Amb el títol ‘Periodisme contra el discurs d’odi’ l’objectiu va ser reflexionar sobre la necessitat, com diu el criteri 12 del codi deontològic, de “respectar la dignitat de les persones i la seva integritat física i moral: No es pot discriminar cap persona a causa de la seva condició sexual, discapacitat física o mental, creences, origen ètnic, nacionalitat i extracció social. Així mateix, cal evitar expressions vexatòries que puguin incitar a l’odi i a l’ús de la violència. Els periodistes han de ser especialment sensibles amb la diversitat i actuar amb sentit de justícia i respecte a les persones i els grups afectats”.

Si no vas poder assistir, pots veure-ho al canal de Youtube del Col.legi de Periodistes de Catalunya 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *