CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme                                                              El CIC és l’òrgan d’autoregulació de la professió periodística a                                                                                                                                                     Catalunya que vetlla pel compliment del Codi Deontològic 

El Prat Comunicació s’adhereix al Consell de la Informació de Catalunya

Els mitjans de comunicació públics de la corporació municipal ‘El Prat Comunicació’  formada per elprat.ràdioelprat.tvelprat.digital i la Revista El Prat s’han incorporat aquest 2024 a la llista d’ adherits al Consell de la Informació de Catalunya.

Amb la signatura del corresponent protocol, els mitjans de titularitat pública de El Prat de Llobregat, representats pel seu director-gerent, Imanol Crespo, acrediten el seu compromís per vetllar pel compliment del Codi Deontològic de la professió periodística a Catalunya i per l’òrgan que vetlla pel seu compliment, el Consell de la Informació de Catalunya

En representació del Consell han assistit a la formalització de l’adhesió el president del CIC, Josep Carles Rius, i el secretari general, Josep Rovirosa, els quals s’han mostrat optimistes  a l’aposta  que fan els mitjans locals per la defensa ferma de l’ètica periodística.

 

En aquest sentit, anteriorment  ja van signar el protocol altres grups de mitjans de titularitat pública com Badalona Comunicació, Mataró Audiovisual o Betevé i ja tenim noves peticions de mitjans que s’han mostrat interessats per la tasca de suport al Codi Deontològic.

Els mitjans de comunicacio que formen part del CIC reben un segell de compromís ètic el qual  suposa un reconeixement de la seva tasca informativa i permet reforçar la seva credibilitat davant dels ciutadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *