CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme                                                              El CIC és l’òrgan d’autoregulació de la professió periodística a                                                                                                                                                     Catalunya que vetlla pel compliment del Codi Deontològic 

El Consell de la Informació de Catalunya estrena web

Renovem el disseny per reflectir millor el compromís i transparència vers la ètica periodística

El Consell de la Informació de Catalunya ha estrenat un nou lloc web, un portal digital renovat dissenyat per reflectir el compromís continu de la Fundació amb la promoció de l’ètica i la transparència dins del camp periodístic a Catalunya.

Amb un disseny innovador i una interfície més intuïtiva, la nova pàgina web del CIC busca connectar més estretament amb la comunitat, proporcionant informació clara sobre els nostres objectius, projectes i esdeveniments, així com el posicionament sobre diferents aspecte ètics en el periodisme actual.

Característiques Destacades 

  1. Estètica Moderna i Atractiva: El nou disseny reflecteix la identitat compromesa de la Fundació, utilitzant elements visuals per transmetre la nostra missió amb claredat.
  2. Navegació Simplificada: Hem optimitzat la navegació perquè els visitants puguin trobar ràpidament la informació que busquen. Menús intuïtius i pàgines clarament estructurades faciliten l’accés a les diferents seccions del lloc web.
  3. Codi Deontològic: El Codi ara es presenta de manera clara i concisa a la nova pàgina web. Els periodistes i mitjans de comunicació podran accedir fàcilment a aquesta eina fonamental per la professió.
  4. Participa i Connecta’t: Des de formularis de contacte i de presentació d’una queixa fins a enllaços amb les nostres xarxes socials, volem fomentar la interacció directa amb els nostres seguidors.

Amb aquesta renovació, el CIC busca reforçar la seva presència digital i continuar la seva missió de contribuir positivament en favor de la ètica periodística. Agraïm el suport continuat dels nostres col·laboradors, amics i membres del CIC que fan la seva tasca de manera desinteressada i us animem a navegar pel nou lloc web.

Sobre la Fundació Consell de la Informació de Catalunya:

El Consell de la Informació de Catalunya (CIC) és una entitat sense afany de lucre constituïda per la manifestació de voluntat del Col.legi de Periodistes de Catalunya (CPC) l’any 1997. Té la finalitat de vetllar pel compliment dels principis d’ètica professional periodística continguts en el Codi Deontològic, el qual va ser aprovat per la Junta de Govern del CPC i pel II Congrès de Periodistes de l’any 1992.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *