CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme                                                              El CIC és l’òrgan d’autoregulació de la professió periodística a                                                                                                                                                     Catalunya que vetlla pel compliment del Codi Deontològic 

El CIC ja té perfil d’Instagram

El Consell de la Informació de Catalunya (CIC), l’òrgan autoregulador de la professió periodística a Catalunya ja té perfil a Instagram!

Amb l’objectiu de poder donar més visibilitat a la nostra tasca en favor de la ètica periodística i amb el compromís de vetllar pel Codi Deontològic de la professió periodística a Catalunya, el CIC ha posat en marxa el seu compte d’Instagram, que mantindrà actiu juntament amb altres xarxes socials com X, Linkedin i Facebook

Consulta l’actualitat sobre #etica i #periodisme i el treball del CIC al voltant del Codi Deontològic a @conselldelainformacio i a la web www.fcic.periodistes.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *